• Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon

CONFIDENCE skin & spa

MESOECLAT BEHANDLING

Mesoéclat är en enkel och effektiv peelingbehandling från Mesoestetic som är inriktat mot anti-age men en mycket kraftfull lyftande effekt!

För vem? Passar alla hudtyper och framförallt dig med fina linjer och rynkor

 

Det som är lite speciellt för denna behandling är att peelingen, som består av flera olika ingredienser, inte neutraliseras utan får sitta kvar på huden. En ampull med aktiva ingredienser appliceras sedan över peelingen och behandlingen avslutas med en effektiv vävmask samt specialcreme med pigmentutjämnande, antioxidanta och fuktgivande egenskaper.

Denna föryngrande behandling motverkar hudåldrande genom att främja hudens försvarsmekanismer och cellförnyelse genom att förse huden med de nödvändiga faktorerna för optimal nutrition och fukt. Detta ger förnyelse av hudens yttersta lager

ökad lyster, återfuktning på djupet, minskning av rynkor och linjer, en mjukare och jämnare hud en mycket kraftfull lyftande effekt

I behandlingen ingår: Rengöring, hudanalys, peeling, ampull, vävmask, avslutande produkter samt rekommendationer.

Kur: Behandlingen kan utföras som enstaka behandling eller i kur om fem behandlingar. Bokar du en kur med fem behandlingar kostar det 1 495 kr per behandling.

1 behandling ,40 min, 1900 kr