• Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon

CONFIDENCE skin & spa

DERMACEUTIC

Dermaceutic är ett ledande internationellt hudvårdsmärke och används av över 30.000 läkare runt om i världen. Det är utvecklat i Frankrike på 1990-talet av läkare som ville ge sina patienter effektiv hudvård.

 

Dermaceutic erbjuder innovativa ce-märkta peelingsystem och cosmeceuticals, vars resultat backas upp av en av de mest omfattande kliniska studierna i branschen. Produkterna erbjuder säkra och effektiva lösningar för varje hudtyp. Detta genom målinriktade kemiska peelingbehandlingar och cosmeceuticals, som har utvecklats för att bekämpa grå och livlös hud, oren hud, rynkor och pigmentering.

Produkterna innehåller en unik kombination av aktiva ämnen i höga koncentrationer som resulterar i en fastare och slätare hud med ökad lyster.

Milk peel är en 50% glykolsyra, 10% mjölksyra samt 4% salicylsyra. Passar de flesta, bra quickfix, innan en fest eller bröllop. Ger lyster, mjukar upp linjer, jämnar ut hudtonen, jobbar på orenheter. En kur är 4 gånger, en gång varannan vecka. Lämplig för alla hudtyper. Optimal kombination av 3 aktiva ingredienser som ökar effekten av estetiska behandlingar såsom mesotherapi, microneedling, Dermapen, Dermafix, Botox och fillers. Förbättrar hudens lyster Stimulerar epidermis Reglerar fet hud och vidgade porer Mjukar upp fina linjer och rynkor Jämnar ut hudtonen Påskyndar cellförnyelsen Milk peel kliniskt bevisade behandlingsresultat: 92% av kunderna hade mer lyster efter två behandlingar (kliniskt bevisat) 83% av kunderna hade jämnare hudton efter tre behandlingar 100% av kunderna hade stor förbättring av linjerna i pannan efter endast en behandling (kliniskt bevisat).

Mela Peel är en 15% blandning av syror mjölksyra, salicylsyra och phyticsyra. Lämplig för alla hudtyper och det är en koncentrerad formula och kombination av aktiva ingredienser. Bevisad effekt på all aktivitet vid pigmentering. Denna peeling ger långvarigt resultat. Minskar uppkomsten av melasma och pigmentfläckar Främjar homogen hy Förbättrar hudens lyster och klarhet.

Mask peel är en 30% glykolsyra och 2% salicylsyra. Denna peeling passar för en oljig, oren hud där vi jobbar med mildare föryngring. En kur är på 4 gånger, en gång varannan vecka. Denna behandling går att kombinera med antibiotika vid aknebehandling. Mask peel passar alla hudtyper och behandlingen tar 20 minuter att utföra. Renar epidermis Stramar porer Jämnar ut hudtonen Reglerar fet hud och vidgade porer Påskyndar cellförnyelsen