• Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon

CONFIDENCE skin & spa

MESOESTETIC

Mesoestetic är ett globalt företag inom hudvård och estetisk medicin. Mesoestetic pharma group grundades 1984 i Barcelona och företaget finns representerat i över 90 länder.

Mesoestetic kan erbjuda ett av de bredaste hudvårdssortimenten inom kemiska peels på marknaden för salong/klinik och för konsument.

Företaget är världskänt för sina skinboosters, vitamincocktails, kemiska peelingar och produkter för behandling av pigmenteringsproblem samt anti-aging. Företaget har ett 20 tal kemiska peelingar som anses som ett av de bästa och bredaste peelsortimenten i världen. Mesoestics mesoterapi ampuller och vialer finns både med singelsubstanser som tex centella asiatica, organisk silica, C-vitamin, DMAE och hyaloronsyra mfl samt mixade cocktails för att behandla specifika hudproblem. De är eftertraktade för de kan användas tillsammans med microneedling.

En av hörnstenarna för Mesoestetic är forskning o innovation och 40% av vinsten återinvesteras i forskning för att få fram nya produkter. För något år sedan investerades motsvarande 230 miljoner kronor i ett nytt huvudkontor utanför Barcelona med stor modern forsknings- o produktionsanläggning med senaste teknologi.

  • Mesoestetics peels sortiment inkluderar både s.k monopeels med en substans som glykolsyra, mandelssyra, salicylsyra o lactic syra samt mixade peels för specifika problem.

  • Mesoestetic har tagit fram en av världens mest sålda produkter för pigmenteringsproblem – Cosmelan®

  • Företaget har marknadens bredaste sortiment av sterila ampuller och vialer med aktiva ingredienser för behandlingar, som väl kan kombineras med peels o microneedling.

  • Nyligen lanserades en nytänkande acne behandling för salong o hemmabruk.

  • Anti-aging och Whitening serie – exklusiva produkter med bla stamceller för klinik/salong o hemmabruk.